onsdag 29 juli 2009

Igår kom besök , tur man har cafe och gevalia alltid klartså trevligt.. traskande längst vägen i Sverige kom 3 bekanta ansikten, Gittrika, Alessia och Aake för att hälsa på. det e roligt, det dyker upp en och annan svensk bekanting bland alla holländare som kommer med vårt " Busstop" där philip linden är portat att åka med, han står träget o väntar på ngn snäll chafför som vill ta honom med. Tyvärr hann jag inte stanna med mina gäster så jag vet inte om dom länsade baren eller lekte bollhav :-) men jag hoppas dom hade en trevlig stund. Tack för visiten och kom gärna igen.
Nu väntar jag hem min man vilken dag som helst... en blir det livat i holken igen.
augusti planerna finns i huvvu och på papper RL. tack alessia och Aake och Gitt, ni gav mig inspiration att blogga lite :-)

lördag 25 juli 2009

Igår var en seg dag, men kvällen blev lite roligare


först stack jag till miky andretti och lyssnade på honom. tog dit ngr som tydligen kände som mig och ville ha ngt att göra. sedan drog vi till malmo dansbanan. släppte lös ngr vilda hästar satte på oss cowboyhattarna och körde ett kort spontant country western party.

fredag 24 juli 2009

Pustar ut i parken brevid vårt Cafe på simmen Sverige


Lägger mig på blomsterbädden och vilar på mina inköpta " ligg o lyssna musik" bollar. parken fylls av en belgisk radiokanal med typ musik som på "våra favoriter" ligger här tänker inte göra ett enda dugg ;-D.

Jaha så va flytten lika färdig som jag.

onsdag 22 juli 2009

Måste bara få säga Tack Loo för din blog!


Numera har jag två bloggar jag öppnar först och läser. En av de 2 första är Loo´S. Så rolig och trevlig. Och bland tomtar o troll och annat dyker matrecept upp. Tack Loo du är kul läsning när jag tar mitt morgon kaffe.

söndag 19 juli 2009

I move RL today so if anyone wonder.

I hope be back soon on internet again.. Take care och vi ses förhoppningsvis snart igen

fredag 17 juli 2009

Onsdags Eventet Wildstar Writer Live den 22 juli är inställt pga av Flytt RL

Tyvärr har jag vart tvungen ställa in Eventet med Wildstar i parken Malmo :-( , jag flyttar RL och bredbandet är inte indraget än. återkommer inom kotr hoppas jag .

torsdag 16 juli 2009

Efterfesten satt jag ensam hemma och saknade Danny
Satte mig och begrundade alla våra bröllopskort, presenter och grattiskort. Det va så synd Danny inte kunde vara med och öppna presenten från Katja. Men jag ska ordna en repris senare. Usch vad jag saknar Danny, ett par dagar var det ok och nästan skönt att va själv.. men nu..kryper saknade över mig. Får ta mig till playan ikväll och umgås med mina vänner.
Dessutom förbereder Danny och jag för ett event i augusti om allt går väl och det blir stort har vi hoppats och kommer nog hållas på SverigeÖn brevid Caffet. mr säger jag inte ;-) .. men herre Gud VAD GÖR JAG!!!!! skulle inte jag sluta blogga????

Det blev en otroligt fin feststämning och Torben var kanonbra!!

Det var så roligt, det kom så många till Liveartisten på dansbanan i Malmo. Och Torben Asp som var en bröllopsgåva från vännen Katja Runo var bara såååååå bra. Vi var ledsna att inte Danny kunde vara med och öppna presenten. Mest var jag nog ledsen. Tur hade jag som fick hjälp av Katja Runo som host och sedan Wizanna Hax som ställde upp som DJ i sista minut. Tusen Tack. Tävlingen vann Svessa Hax och Tryggve Tomson, (Juryn bestod av Katja och Mig) Många va klädda i rött o vitt till ära för våra båda vänner från Danmark. Även skånska flaggan fanns på plats vilket uppskattade högt av skåningarna på dansen. Tack alla som kom, det betyder oerhört mycket för mig att ni kommer på mina fester, var jag än har dom. Kram på er alla. lägger in en bild på festen.


onsdag 15 juli 2009

Torben Live ikväll och Tema party Rött&Vitt


Tyckte det skulle passa bra med Temat rött & vitt då Torben är från grannlandet Danmark. En trevlig kille, Artisten fick Danny och Jag i födelsedagspresent av Katja som oxå hjälper mig som host ikväll då Danny tyvärr är utomlands på semester :-(. Nu hoppas jag att många kommer att komma, Dels för att Torben är en anorlunda artist och dels för att dela vår bröloppspresent med oss. Så kl 21.00 drar vi igång på dansbanan. I Rött och Vitt och partilregn och elektronisk musik av Torben Asp.
Håller tummarna.

lördag 11 juli 2009

Nu har jag testat blogg

men . jag inser att jag är ingen bloggare, självkritiken säger att jag borde inte blogga. det blir som i RL därför lägger jag ner bloggen, jag är inte bra på att PR:a mig själv. jag PRar hellre andra.
Jag ska nog göra det jag e bra på. men tack vampi vet du menade väl men jag pratar bättre än skriver. ( jag ska träna och återkommer) jag testar det säkert igen. efter flytten e klar. tack alla som förväntade sig ngt.

torsdag 9 juli 2009

Roliga besök i Nya Cafeet

Inte bara Blanch och Apmel som är roliga gäster i kafeet. I baren står Philip Linden och vill bli "spanked" och säger att allt är hans fel. Han tigger öl och vägrar visa leg, han vägrar och lämna kaffet så numera stamkund på cocacola och svagdricka. SEdan ramlade självaste Betty Bop ner på besök. En tjej iförd Betty Bop Avatar med hela kittet :-) sånt e roligt. Det föresten hon som gav "LM" till philip Linden och hon lämnade honom i baren.


onsdag 8 juli 2009

Ikväll kl 22.00 (1PM) ska vi välkomna en ny artist till SL


Winter Wetherby kliver upp på scen i Malmö på gamla dansbanan. Han är från US spelar akustiskt och sjunger. Det här är spännande. För jag har bara hjälpt honom in på traven att bli Live artist. Winter dök upp hos mig i Cafeet i Second Sweden och hade hört av någon att han kunde ontakta mig för att jag hade Liveartister. Han såg för jädra Noob ut. Så först drog vi ut o fixade skinn, kläder o hår, Sedan snackade jag med Wildstar som hjälpte honom att visa hur man skaffar stream, sedan hjälpte Mash Rhode till och fixa kontakter till honom. TEANWORK!!:-) Idag spelar winter lite här o där i SL. Detta är kul, Nu är han stylad av bättre stylister, har en manager så MISSA INTE detta. Kom till Malmo KL 22.00 och visa er uppskattning för ARTISTEN. Kram Annabella

måndag 6 juli 2009

jaha.. joho


det gick ju bra.. nu var det bara fortsättningen, och upptäcker till min förtvivlan att bilderna från starten till hörde Juni Gustafson avan nu mera avliden sedan juli 07 har bilderna. och andra tidigare bilder ligger i min gamla dator. så det här började ju bra. Suck. Well Well det kommer mera snart, ska gräva i gamla burken. håll ut!

lördag 4 juli 2009

Det var en gång i tidiga 2007.

Jaha. Jo det var en gång.... I början av 2007 som en vän till mig tog mig in till detta andra liv. Här ses vi i Sandlådan som fanns på second sweden då, Här har han köpt och provar sin nya kostym , hihi.. ( kan meddela att det tog honom veckor att bli sig själv igen. Vem fasen visste att man ska spara sitt skinn o shape ;-)Bilden brevid Monstret och Annabella som noob Finns bilden tagen sista dagen i Second swedens historia. Samme vän framför cafeet där jag många gånger satt och där jag lätde känna mina första vänner i SL.

Jaha så är man på väg att bli bloggare.

Jaha så har man lurats in i Bloggarnas värld. Jag skyller på Vampi :-) eller tackar.
Det här kommer nog först att bli typ mina memoarer av lite över 2 år i Second Life. Eller ngt?? OMG!! vad har jag gtt mig in på nu* skrattar i RL*