måndag 24 augusti 2009

Wintern kom tidigt i år eller En sväng om i parken , paus i bygget

Jag blev så glad, när jag loggade in stod självaste Mr. winter i trädgården. Får medge att vintern kom tidigt i år .Men han bjöd upp till dans efter ett litet snack och 3 kaffe o fyra kanelsnurror, så snurrade vi bra. Det vart ett roligt inslag i dagens byggande.


Thanks for the dance, winter and welome back :-)

testing... testing

Tänk vad snygga testavatarer Testjouren har.. Och Tack för gamla vänner. som ställer upp. Nu funkar alla bollarna i kafeet :-) Allesia den här avan, frosty va bättre på att kyssas än Noobert, så Noobert fick ta disken i cafeet istället :-))söndag 23 augusti 2009

Anna huvvu på ett fat, eller litet bo jag sätta villoj så det kan bli , tjong så åkte jag upp genom golvet på plattan som ska bli mitt lilla bo. men rätt kul trots allt.

jag e inte så bra att bygga hus men dt blir ev som i filmen drömhuset.. man får se. men det gäller att hålla nere primen, har en reserv bostad under byggandet :-)

ett liten kontor o hem i skyn i vår stora vackra värld i sl. idag va mycket rl, så inte så mycket har blivit gjort. missade ju festen i går ni va på... jag själv var ute i RL i går och svängde min ända till hottentott musik på krogen :-))

Men så charmingt.. Zeb , Gene och Vampi
kom på besök igår. Zeb onykter som alltid.. Min ärade far Han je bara för gullig och pratar gör han oxå :-DD Hmmmmmm. Anna funderar ...och undrar om inte Zeb kan vara Värd och talesman på Cafeets Grand Opening.. men han sluddrar så mycket blaj.. nä vi får nog fixa det själva. planeringen är i fullgång.. men lite kul måste han emellan varven oxå.

Jag kollade in ett fint ballroom ställe i skyn på molnen..
fick ett lm av ob för ett tag sedan och det måste ju testas.. :-) Rekommenderar.. man dansar på ett eget moln ,

Kan det bli mer romantiskt :-))) Näääääää.

fredag 21 augusti 2009

OJSAN, Oppps eler ngt , hihiGud.. e det så här andra ser en när man loggar in så e det tur man loggar in hemma, här pratar vi baksida delvis innan Rez..

torsdag 20 augusti 2009

NEJJJJJJ !!!!! VAD GÖR HON NU!!!! STÖÖÖNVad händer, ska hon riva skiten igen...?????? har det varit jordbävning?????? har petgirl vart o busat???? har sverige blivit utsatt för attentat o ligister????
Herre Gud!

Nädå .. allt e Ankis o Spanarns fel :-) ler o skyller ifrån mig. Vilka morgongäster.. helt underbara.

Sad and soooo tiredSå trött på att vakna som moln imorse kändes SL förjävligt på ren svenska. Jag vill så gärna göra som förr , ha event, gå och lyssna till mina vänner som Dj o har patry, delta o ha kul, gå och lyssna på mina vänner atristerna.. men.. nä. lägger mig ner och gråter.. Hampe e trött och sympatiserar sött med mig. Oh min trogne partner.


Men Spanarn håller mitt mod uppe. tala om vän. kommer aldrig kunna gengälda vad han gör för mig dessa deppens dagar :-(. Nu har vi en idea.. men vi får se mer info eller inte inom kort. idag ska jag deppa.. oh i morgon e det fredag :-).

onsdag 19 augusti 2009

Ny dag och kära återseenden i Cafeet.


Min frukostvän idag var Spannarn på återbesök, vi delade frukost och jag hade skalat lök.syns på bild. Sedan kom Anki som jag inte sett sedan ss2, kul. och vem dök inte upp mitt i lunchen. Jag blev så glad.. You självaste Mr Chino i egen hög person. det va gött att se honom igen. Senare eamlade Frosten och Frosty, angelika och självaste min gamla vän Tindra Ferrari in i cafeet, mer min syster i SL som sällan e inne i Sl, Lille Gerard, (grabben) poppade in kort oxå. och tog en liten relax i parken o lyssna musik.
Så glad åt alla frukost o lunch gäster. I går fick jag även besök av Miky Andretti, Gitaristen. Han e go en vrklig vän. Vi fick en pratstund på lyssna musik- bollarna i parken. Det var en bra dag idag oxå, med gympa med Spanarn och fick till och med en tripp med Petgirl till söderns stränder igår och imorse fick jag en piltavla.. men jag tycker det e synd kasta tårta på petgirl, så jag bytte ut bilden :-)
När gästerna försvann passade jag på att vila i cuddleboxen i skyn, och försökte puffa upp kuddarna lite i cuddleparkens myshörna. det ska ju vara bekvämt att ligga o prata o mysa. Nu kommer bilderna huller om buller så nu får själva lista ut vilka ni är eller vilka det är på bilderna. Gött folk , Tack för en underbar dag i mitt SL. Ses möra. om inte på förfest ikväll inför djuriskt tema på OD.

tisdag 18 augusti 2009

Förfest på cafeet innan Punkfest på Måndagsbörsen

Så trevligt när gänget dyker upp på förfest inför kvällens events. här e glada gänget som drack lite innan dom gav sig iväg. tyvärr palar inte mitt bredband nu ngr ljud o fester.. så jag blev askungen och stannade o städade cafeet. men av respekt till gitrika hälsa jag på 5 min på festen.
jag hade allafall frisyren på på förfesten i cafeet. lite bilder på snyltgästerna hihi här.

kafeet är välbesökt av massa trevliga gamla vänner


en kväll kom jag till cafeet och det står en gammal kär vän o hänger på låset..
han saknade sin g.f som va i rl på galej så då e det ju bra att ta en fika på cafeet och ha en servitris som lyssnar på sin käre granne.

lördag 15 augusti 2009

Happy Saturday eller bara test av flexi primen :-)

Efter ett förtroligt snack med min vän Bambi som tyckte jag borde ut o roa mig eller allafall hitta på ngt..Borde hitta på ngn men..vad, ojj . joo.. nää.. ja men ok då! :-))en frivolt och off I go:-)HAPPY SATURDAY till er alla. Kram

igår och idagSå roligt en kul dag.. först kom berra, inte sett ofta och inte på länge.. det blev lite snack och ligga lyssna musik .... sedan kommer en vän jag inte sett på år o dar.. självaste Bono.. :-) satte på mer kaffe och så blev det lite mer snack. Idag (min tid kl 14, hans tid 8.00 på morgonen kom Winter, en artist på besök och även han tog en längre vilopaus i parken förståss. Winter en underbar människa o vän. so happy see him again. han har mycket spelningar i SL. trevliga pratstunder och så toligt när gamla vänner man trott dom glömt en, dyker upp igen.. så det va bara att springa o sätta på mer cafe. Tror nog att parken, speciellt ligga relax/lyssna-bollarna kommer användas av trötta avatar eller såna som behöver vila lita och va ifred:-)) svamparna går ju oxå att sitta på om man är rädd för gräsfläckar på kläderna ;-)

fredag 14 augusti 2009

Oj igår kväll vart det livat i holken.. cafeet!!

Först kom Alessia och TinTin sen verkade dom locka till sig flera, Aake, Apmel, Tindra ferraris med Lek, Millimina säkert fler. men min datorlina vägrar ju hänga med. Förlåt om jag glömt ngn. så strax var det party i cafeet som i forna dar i ss och till och med ägaren/servitrisen fick sig en bugg, så roligt. Tackar oxå för alla tip till kommande artister och invigningen.. pöss va goa ni är :-DD lite bilder från igår. Sen kväll med gänget. Se även Alessias blogg hon fick till finare bilder . Tack alla för att ni finns och besöker cafeet. Kramtorsdag 13 augusti 2009

Det tar på primen.. men till glädge

Frukostgäster.. Tala om jag fick jobba. 2 skulle ha asperin och 3 ska ha kuddar, en petade i maten lämnade hälften bad om asperin ( petgirl)

en undrade om man fick låna ligga vila lyssna musik i parken efter han tryckt i sig 2 tallrikar egg o bacon o 4 treo..sen kom en och klagade å kryddorna :-)


jag hämtade brandsläckarn .. damn han va on fire :-) .
förstår ni hur jag har det. :-) Vad gör ormdricka med folket.. hmm .. är det romdricka.
jaja.. petgirl har sagt jag bör låsa cafeet nattetid och bara tala om för henne var nyckeln ligger..
men ... var la jag den???

Imorgon e nyckeljakt.. tack Petgirl