tisdag 29 september 2009

ONSDAG 30 SEPT KL 21.00 (12PM SL-tid) REOPENING CAFE EVENT


21.00 (12PM SL-time ---- ROCKETMAN GALAXY sings a board selection of music which is anything from Elvis, Billy Fury, Buddy Holly, and his country side is anywhere from Garth Brooks, Kenny Chesney, Alan Jackson and many more from each genre..
Live music is a passion and a way of life.

22.00 (1 PM ----- WASHUP SIDEWAYS is a seasoned guitarist and vocalist with 30 plus years of real life experience. Now performing in Second Life, you will find most songs played will include lead guitar solos. His Second Life performances are in a variety of styles from rock classics to blues, a few ballads and some lite jazz.

Don't just take my word for it..come have a listen for yourself. Washedup will wash you away with his **Wonderfully Unique Voice**, and **Soulful Guitar**.

Fortsätter ROCK SVERIGE PARTY med ingen mindre än DJ BETTY IDLER
Kl 23– 24.00 Live DJ from SVERIGE. Känd som en av de bästa Rockabilly DJ vi har i SL, känd från bl.a. Rockabilly Paradise,

VÄLKOMNA TILL ANNABELLAS CAFÉ´ i SVERIGE – REOPENING EVENING!!


Adress: http://slurl.com/secondlife/Sverige/173/31/22

Fynda Lills Romfriends design kläder på taket till Annas Cafe i Sverige

Lill Ling (Fru Ernst Edman och Romfriend Designs skapare) Imade mig och undrade om jag ville ha lite från föregående balldress o dressar collection att sälja så jag kan ha fler artister. Vilken underbara gest. Jag svarade givetvis ja och började packa upp allt jag fått av Lill.


Det finns att inhandla till reapriser jämnförelsepriser , dom har koastat 299 och 199, Nu säljs allt för 100 Linden och neråt. finns även lite gratis grejer på taket.. T.ex ett leende.. alltid bra att ha :-) .
Jag TPade in Lill och fick en bild av denna goa vän till mig.. hon om direkt från arbetsbänken ( photoshop) iförd en nästan klar röd sexig westernbetonad creation.. den kommer snart ut i hennes buik.


Kom nu och fynda. i alla låder finns LM till Lills mainstore oxå.
Allt går till kommande artister i Cafeet, parken och på taket. Välkomna.
http://slurl.com/secondlife/Sverige/173/30/22
Och en bamsekram till Lill.

söndag 27 september 2009

Nice.. besök på morgonkulan


Idag kom trädgårdsmästaren på kaffe och jag fick bolla lite ideer om kommande tema events:-) Himla bra trädgårdsmästare han kan inte bara lägga gräsmattor åt oss kvinnor i sverige han e bollplank oxå. Tack för trevlig morgonstund.

VECKAN SOM GICK.

Veckan startade lite molnigt får jag lov att säga..

men när dimman lätade såg jag mina trevliga morgonfika-kompisar. Härligt att på morgon ta en fika, skoja o prata eller bara sitta tyst o lyssna musik med gästerna på fiket.
TÄNK VA SNYGGA KILLAR VI HAR I SVERIGE.
Näää detta e ingen annonsering dom bett om :-) bara en bekräftelse att dom finns:-) och trevliga e dom oxå. Inte undra på man skakar kaffekannan lite och spiller brevid kopparna. men duken e så praktiskt, bara vända på den snabbt så ingen märker.
*****************
Anki och jag har tillbringat mycket tid i veckan, fikat och talat om livet eller ngt.. slappat och lyssnat musik. Jag blev så glad när jag "råkade" överhöra när hon blev utbjuden på bal.. (askungen själv (moi) fick sitta hemma och putsa glasskon :-)


Se vilken snygg klänning, hon såg ut som en prinsessa och tyckte jag inte det tindrade lite väl mycket i hennes ögon, rapporterna efteråt från båda sa dom hade haft jätte trevligt. :-)

lördag 19 september 2009

Grattis Ob & Tina

Wedding.... Gud vad vackert det var. Min gamle vän Ob gifte sig med sin kära Tina i Tropicana Ballroom. Arrangörerna var amazing. Bruden var så vacker. Wildstar Writer var artisten och spelade Obs och Tinas låt " Lady i red" , inte ett öga var torrt. jag lyckade fota lite så ni som inte var där ser det vackra ni oxå.GRATTIS VAMPI & SIRHC

Igår firades det förlovning på cafeet. sånt e trevligt. två lyckliga dansade tätt o skålade med oss i skumpa. grattis igen och lycka till nu.
tyvärr hade jag problem så ngn bild kunde jag inte ta. men hoppas andra bloggare fotade.. Kram på er

fredag 18 september 2009

Ohh en ros.. sånt e en bra början på helgen


Vaknade lite sur i grinig.. loggade in .. kollade kafeet under sakta rezz eftersom SL är inte snällt idag.. ser ngt konstigt rött rezza i min brevlåda på kafeet ... Zoooooomar in.. MEN GUD!! vad e det för ngt. Mitt ansikte i både SL o RL får ett stort varmt leende över sig.. En ros.. oh nu va dagen räddad. Vilken underbar början på en fredag. Glatt tittade jag vem som var givaren av denna glädgespridande ros.. ohh. ( hemligt ) Sverige e underbart :-)
Nu uppmuntrar givaren och jag att alla ska ge en ros till ngn idag.. det glädjer så mycket. så idag inför vi rosens fredag. Ge ngn en ros.. den räddade min dag.. Tack Z.

torsdag 17 september 2009

Torsdag ..Jag har fått min specialbeställda dress ohhhh

se så fin den blev. Hovsömmerskan Tödda ( alias Kay Uggla) har tråcklat o sytt den fina waitdress dressen som jag nu går så stolt runt i. Då vare bara att sätta på kaffet


TJohoo ropar Svessa i SverigegruppIMet -- E´ kaffet klart?? Själklart svarade jag och rusar ut för att sätta på mera. Så strax efter ramlade en hojtande glad Svessa ner med en supertrött Wildstar i släptåg. :-) och sen ramlade andra gamla vänner ner, en efter en.. Kay uggla, Frosty, Anki, bejita, aake och blanche. Jag fick springa som en skållad råtta. En skulle ju ha te, en mazariner, en ostmacka och wild två tändstickor så han orkade se.. hihi Jag såg nog hur han kollade hungrigt på min lilla håriga mus..dvs (hamstern på bordet) men jag tvingade i honom 4mazariner 3 koppar kaffe då blev han så pigg att han hoppade upp och började lira lite på guran.Sen kom den trevliga Sim Officeren Zonder.

Idag va han väganläggare och gjorde en bredare väg utanför kafeet. bl.a och en liten brygga har han anlagt utanför parken och där ligger en liten roddbåt som allmänheten kan kajka runt med. Det blir så fint.
Nu slipper Tina och Ob cykla på gräset :-)

OCH VET NI I kväll e det ABBA på icehotellet. Då mina batterier i hörapparten inte funkar ännu så får jag bara se men inte " höra" :-))

ses kl 22.00 på Ice hotellet.
Den som vill får gärna komma o förpartaja eller fika innan så kan vi mass-TPa in på prinsen o Ewas Sim kl 22.00 :-)).

onsdag 16 september 2009

jaha, nu va det ett tag sen jag orkade skriva , så här kommer skörden

Veckan som gick och lite till :-)

Oj det var ett tag sedan jag orkade eller hann skriva,, det har hänt mycket kul sista tiden  många har besökt kaféet också.

En morgon kaffe hos svessa och wizanna e inte fel, stack iväg i bara morgonrocken jag fått i bröllopspresent.Först vare kräftfest på solace Kand. och andra hade gjort så fint och det va en så glad o trevlig fest. Även om varken Serblatt eller jag vågade röra oss. Vi stod o titta på mest. Men tack för en kul kväll. Tack Serblatt som var kavaljeren i snygg hatt och westernstyle. Sedan Rajraj… oj vilken Sim dom fick vara på.. den va sååå fin. Även om jag bara visade min nuna kort. Sedan följade det ena roliga o intressanta efter det andra.


Jag hittade med Frostland ett vackert ställe i ”midsummer” Dit lurade vi bl.a. Lill och Bellona. Så sagolikt vackert ställe. Vi åt en stadig lunch och skålade i champagne och sen ångade alla vidare åt var sitt håll.
Sen vare dags för Vampis Söndagbörs  Tema Neko.. på med svansen o öronen. Även om jag inte hade musik e det kul att se alla fint klädda och glada vänner. Alla viftade glatt på öron o svans . Gittrikas Måndagsbörsen .. jojo westernTema. Alltid trevligt. Och vad alla va fint klädda. Finast tyckte jag nog Svessa var. Men kul att se fina indianer (millimina och Bej) såg jag har jag missat ngn indian, så beror det på mitt bredband tyvärr för många var moln. Kramen jag fick i min tysta ensamhet i hörnet av min granne, värmde hihihi. Inte nog med det

En dag hittade jag två uteliggare i parken. Jag fann snabbt ut att dom hade hem.. dom e nämligen mina goa grannar . Ob och Bellona, stammisar med VIPkort.
Sen har jag bokat artister, letat DJ pulat o donat mest på min lilla plats, kaféet o parken.

En kväll fick jag besök av grannen Ob som berättar roliga historier, det muntrade upp mej efter som morgon va unken den dagen. Tack Ob för att du finns o har så kul historier. Och Allessia och gänget drog igång party en dag, sånt tycker jag e kul, Kaffet är ju för alla, ett hangout place när andra ställen i Sverige e tomt , bara dra dit o dra igång om ni vill ha fest. Förfester e självklart!!
Jag skriver lite huller om buller. Så bilderna kommer i bullerordning också. Tack för ni finns.. Kan rekommendera Simmen Midsummer, bara söka på det i search eller på kartan e nog lättare. Ta er tid gå runt. Och glöm inte äta en bit i restauranten. Tack VÄNNER för en rolig vecka. Pöss på er.

tisdag 15 september 2009

Mitt första bygge som jag bevaratMitt första bygge tidigt 08 som jag har sparat är ...trot eller ej" en Zebrabar med tillhörande Zebra barstolar. dom hade aake och jag i 50-tals Cafeet i Samia. Aake Roffe var min lärare. Han hade ett tålamod av guld. Han lärde mig nästan allt jag kan idag ang bygga. en kul greh är att en gammal vän för 3 dagar sedan kom ihåg dom och imade och frågade om jag hade dom kvar så han kunde köpa.. Vad glad jag blev.. dom höll på att bygga ett vildmarksrum.. så jag gav givetvis bort med fullperm stolarna till Imis o hans vän.

fredag 4 september 2009

ont i magen, lyssnar musik o vilar

vilar på order av svessa.. och henne lyder man.
share som great music with you here in the early friday.

Just Copy and enjoy.

http://www.youtube.com/watch?v=XRXem9aQVe8

" It does not matter anymore, Linda Ronstadt
And a very sensitive text so true this days in my Second life ;-) It shows my mode, I allways had hard to tell in word how I feel. Easier with songs :-D

http://www.youtube.com/watch?v=Us26qEQyTPk&NR=1


And little beatles

http://www.youtube.com/watch?v=LhdCiRCj6KU&feature=related

torsdag 3 september 2009

But, Hellooooooo there, whats up!!


First come someone on bike rammed down my moosesign. when I go over to see what was happeing, he smart drag down his hat. :-) but i recognize his accent and smile.. I go to put on coffei-- and W A F..


he headed for the park and took up his popgun ..OMG O M G Babina was in danger I run out and asked the stranger with name Mash Rhode over head, He say he was just aftaid of bambina, he thout it was a swedish moose. I drag the stranger fast out of the park and keept a close eye on him, so he didnt do anything more.. Jisses..this artist guests are the worse ;-))

IKVÄLL19.00 GRAND OPENING AV NY SVENSK KLUBB

KLOCKAN 19 SVENSK TID !! GRAND OPENING OF THE NEW SWEDISH CLUB THE ★NORTHERN★STAR!!! Dj Love spinning tunes och pris för bästa klädd i sveriges färger!! http://slurl.com/secondlife/vicious%20island/212/253/801/
ropade Ladylinn igår.. Jag vart nyfiken och drog dit, Möttes av en ståtlig vakt utanför som tänkte ta min kamera när han tittade bot smet jag in.Ohh det här ser verkligen svenskt ut, Blå/gult av bara den. Oj då dök Lady själv upp . aha.. ere paparazi.. nä sa jag o försökte detach kameran.


Så ikväll ere grand opening med live artister och DJ det här får man nog gå på. KL 19 ikväll.

onsdag 2 september 2009

Hej lite youtube videos. i repris håll till godo

Lite kul och lite bra musik. TREVLIG ONSDAG VÄNNER. KISSES
bara kopiera o njut ;-)

den här handlar MIG,... och kanske dig :-DDD
hihihi. mig i ett nötskal

http://www.youtube.com/watch?v=duOoqDu2H70&feature=fvst

sedan lite kul sarcasm.. en repris på SL lite kul

http://www.youtube.com/watch?v=QLgnL4je0_E&feature=related

Second Life ...sarcasm above

aåå lite mer bra musik

dont miss this text; tillängnas oss blondiner hihihi dolly Parton

http://www.youtube.com/watch?v=DyuYEuzY224&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=D4nQB3V10i8&feature=related

Love this one :-))))) the text is great , so listen ;-)
Billy Joel

tisdag 1 september 2009

jaha.. jo ngr undrar vad som händer

Anna tar ett break och fundelerar lite.. Hur ska det gå. musen som bygger här är ju färgblind, vindögd och crazy , blir ju inget gjort :-(. jag måste ha bygghjälp..

HJÄLP!!!Sagt och gjort kontaktar granne ob och planerar, sliter hit sonen.. men söner vill bara leka och ha kul, bygga...nääää!! PphuSätter ut annons, sätter mig och väntar. Och se där, en byggare träder in på gården, eller är det rörmokarn...tavlor erbjuder han först, det vill jag inte ha, så jag håller borta honom från tavlor o väggar :-DD (inside joke). Lite dans först sedan e planerna på G. Inte nog med det. Linan började funka.. hurra. kunde höra rockabillyn och dansa. kan det bli bätrre!!!!! Glad anna gick och sov.
litet tillägg mitt allt.. får tolkas hur det vill men riktad till en.