söndag 31 januari 2010

Lördagen i second life SL

En inbjuadan till Jesper o Ewa kände hon att hon nog måste gå på den tillställning med artisten Elvera på SL Icehotel, och det ångrade hon inte. Primadonnan på scenen, bytte kläder och kostymer väre än chers sista uppträdande I hennes " The Last Word Tour". Så vackra kläningar, ja och hmm även en åsnekostym, griskostym och fisk kostym under underbara sångläten som Do you wanne wish upon a star eller ngt. Annabella satt och beundrade alltihop och är glad hon inte missade detta. Hon var bara helt underbar. Dessutom kommer det allid kul o trevligt folk till Icehotel, Eventen är påkostade och stämning har en fin klang. Titta bara på det söta gamla paret här och..... men vilka sitter i fönstergluggen, jo turturduvorna, Loo o Loung förståss.
Annabella stannade tyvärr inte hela showen, hon var rastlös och hade velat ta en glad sprallig salsa innan läggdags. Och hennes wish upon the starts slog in. strax svevade Annabella ut i underbar salsa med god vän.
Tack och godnatt för en fin lördag alla. Annabella tar sin SLpartner Björn och inväntar nattens gratis DVDs som inte går att spara eller kopiera o se igen :-) Godnatt.
fredag 29 januari 2010

En salsa e aldrig fel

Annabella ler mot spegeln och tänker , jaha det e dags att göra ngt glatt något som man mår bättre av.. och en salsa i natten till härlig musik kan aldrig vara fel. TP till känt ställe och snart va deppen över.
härligt, rent underbart. annabella dansade o kände glädjen komma tillbaka. Hon dansade sig trött men lycklig och timmen e sen. Annabella går leende ut i RL och kramar kudden med ett leende hon kommer vakna med. godnatt bloggen. Tack för en underbar kväll och natt.

Anna ser sig i spegeln och konstaterar

Annabella ler mot sin spegelbild och säger högt.. Annabella har gett dumheten ett ansikte!

så arg på sig själv igen.. känner sig lurad o nu e det nog!. Hon tittar sig själv i ögonen i spegeln och säger till sig själv.. " hur dum får du bli på en skala 1- 10?? Det e 711 ggn du råkar ut för detta. Ingen komunikation , du e inte värd vatten, fast du för 4 timmar sedan var värd allt. Nä.. hon ser situationen och ler åt sin egen dumhet och hon är så naiv ibland e hon verkligen blond:-). När, Annabella, ska du säga STOPP och NEJ? Tacka vet hon katter framför handdogs :-)) Säger som Birgitte Bardon eller va hon hette, Djur är ärligare och har mer kommunikativa än vissa män. Nu ler Annabella igen mot sin spegelbild. Tar ett djupt andetag och reser stolt på sig som den lilla gumma hon är med blyklump botten. Tycker den här texten i låtarna är bra och säger det jag jag känner just nu!
Ibland e hon en sparrow when she is hurt and broken, But a Eagle when she fly.

Snälla ni som läser detta dravel, ha överseende. Anna i kafeet är bara "a dreamer".

torsdag 28 januari 2010

Its a big world

ibland käner man sig som tummelisa i SL , liten och vilsen men ..
då går jag till Youtube eftersom jag älskar musik och humor. Vad finner jag. jo ngt som gör mig glad
lyssna..:-) och se

Jo vi har alla vart unga men vi har glimten kvar :-)

så tändes en stjärna...

nää massor av stjärnor. Annabella stod i egna tankar och putsade baren. Hoj hoj Imar någon och in genom dörren kommer en hungrig långväga främling från australien.
en Wild one som bytte shape till rockkille mitt i den dans han bjudit upp till.Annabella kunde inte neka gästen. Han fick både öl, egg o bacon och givet vis en dans. Du ska få stjärnor säger han mitt i ett lyft och plötsligt fylldes hela cafeet av tindrande stjärnor. Nu var Annabella glad igen. När främlingen gett sig av kom gammal vän och de båda gav sig ut i festlivet för att lyssna på Miky och hans guitarr. mera dans och mindre depp. Anna väl hemkommen i natten ser de vackra stjärnorna över kafeet hon ler för sig själv och tänker.


" jag är nog en sån där gumma med blyklump i botten, en sån som om man puttar omkull henne så reser hon sig snabbt igen". Annabella förundras över hur SL fungerar ibland med känslor och hur viktig kommunikation med ansiktsutryck är. det e nog största upphovet till missförstånd. det textade språket. Eller?

måndag 25 januari 2010

depp


Annabella hemkommen från Mars, den högsta höjden hon känt sedan januari förra året, fast med viss skullnad eftersom då var det sjunde himlen. det e ju en jädra skillnad. Mars e hett men tomt och outforskat men det var skönt att komma hem tll cafeet igen. Annabella sätter sig i parken utanför cafeet. I parken är det vår nu, solen värmer. Annabella tänker på Cafeet hon byggde upp för över 2 år sedan, hennes baby. Nu sitter hon i parken och tankarna far igenom huvudet.
Hon är inte alltid lika lycklig som hon utger sig för att vara. Det är nog fler som inte är tyvärr.
Man går undan och gråter när ingen ser, gömd bakom en dataskärm
men håller skenet upp och ler. frågar någon hur man mår håller man färgen förståss man vill ju inte lasta över problem till sina vänner som har roligt och är lyckliga.
Ibland e man så korkad att man skäms över sig själv,
men tvingar sig på något sätt att se förbi det och le igen och
fortsätta med något som gång på gång gör ont och som man är helt medveten om.
varför gör jag det? tänker hon. tycker jag om att bli sårad? Gillar jag drama? Ja kanske. Jag utsätter mig ju frivilligt för det
Annabella konstaterar att ibland är Second life värre än RL Annabella reser sig upp och går in i cafeet och ställer fram nygräddade semlor och kanelbullar för ev. gäster under dagen. Det som får henne glad är besökare och skrattet melan väggarna i kafeet, Cafeet ger glädje och sysselsättning.

onsdag 20 januari 2010

Från Januari till Mars på några sekunder


Annabella och trädgårdsmästaren satt igår och funderade på vad att göra i parken vid cafeet, primen är noll nu, ska huset rivas eller ska man satsa på nytt event och låna prims av Herr Sverige. Nä här behövdes något utåtriktat. In i search for Annabellan letade efter ngt.. ordet Disney skrevs in på måfå.. och där kom ngt "MOUSEWORLD". sagt och gjort. Annabellan tog Garderner Hammarsked med ut i världen. Vem vill resa solo ?? Fantastisk resa. Ett besök som kräver flera timmar ett axplock bilder togs men i MOUSELOOK gick inte att fotografera så Annabellan skrev ner på en servett adressen för att senare publicera till andra i Dagboken. http://slurl.com/secondlife/Mouse%20World/232/71/22.När garderner Hammarsked skulle hoppa av Ankbåten f,låt Svanen sa det plums. Tur att kläder torkar fort i Second Life sa Hammarsked och vred ur skjortan lite. Nu dök en stor raket upp på en ramp- Allt skulle testas och UP UP AND AWAY.. Raketen förde imponerade Annabellan och hennes gardener till MARS på ngr sekunder i januaritider. Tala om att göra snabb vår. :-)Efter diverse rymd utflykter som var fasionerande. Tog annabellan den halvtorra Trädgårdsmästarn i teleporten och beamade hem till cafeets trygga vrå. en upplevelesrik Kväll i vårt second life.Ta en tur ni med. jätte stort och jätte kul här e adressen : http://slurl.com/secondlife/Mouse%20World/232/71/22

tisdag 19 januari 2010

Annabella väntar på våren i både RL o SL


Nu längtar Annabella till våren, att se krokusar o tussilagos och höra vårbäcken på cafe tomten. Det ligger i vårens natur att blikär oxå , tycker annabella. Det bara e så, livet tar fart igen varje vår. Det pirrar inombords i takt med det vårliga gruset som hörs när man vandrar och det luktar vår.. mmm. Kom kära vår jag behöver dig nu!

men oj tänker ni.. den här bloggen var ju nedlagd.. jo den var det.. men nu har jag öppnaden igen av personliga skäl och ny kraft.
kram ni som lyckas hitta den :-)