onsdag 20 januari 2010

Från Januari till Mars på några sekunder


Annabella och trädgårdsmästaren satt igår och funderade på vad att göra i parken vid cafeet, primen är noll nu, ska huset rivas eller ska man satsa på nytt event och låna prims av Herr Sverige. Nä här behövdes något utåtriktat. In i search for Annabellan letade efter ngt.. ordet Disney skrevs in på måfå.. och där kom ngt "MOUSEWORLD". sagt och gjort. Annabellan tog Garderner Hammarsked med ut i världen. Vem vill resa solo ?? Fantastisk resa. Ett besök som kräver flera timmar ett axplock bilder togs men i MOUSELOOK gick inte att fotografera så Annabellan skrev ner på en servett adressen för att senare publicera till andra i Dagboken. http://slurl.com/secondlife/Mouse%20World/232/71/22.



När garderner Hammarsked skulle hoppa av Ankbåten f,låt Svanen sa det plums. Tur att kläder torkar fort i Second Life sa Hammarsked och vred ur skjortan lite. Nu dök en stor raket upp på en ramp- Allt skulle testas och UP UP AND AWAY.. Raketen förde imponerade Annabellan och hennes gardener till MARS på ngr sekunder i januaritider. Tala om att göra snabb vår. :-)



Efter diverse rymd utflykter som var fasionerande. Tog annabellan den halvtorra Trädgårdsmästarn i teleporten och beamade hem till cafeets trygga vrå. en upplevelesrik Kväll i vårt second life.



Ta en tur ni med. jätte stort och jätte kul här e adressen : http://slurl.com/secondlife/Mouse%20World/232/71/22

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar