torsdag 28 januari 2010

så tändes en stjärna...

nää massor av stjärnor. Annabella stod i egna tankar och putsade baren. Hoj hoj Imar någon och in genom dörren kommer en hungrig långväga främling från australien.
en Wild one som bytte shape till rockkille mitt i den dans han bjudit upp till.Annabella kunde inte neka gästen. Han fick både öl, egg o bacon och givet vis en dans. Du ska få stjärnor säger han mitt i ett lyft och plötsligt fylldes hela cafeet av tindrande stjärnor. Nu var Annabella glad igen. När främlingen gett sig av kom gammal vän och de båda gav sig ut i festlivet för att lyssna på Miky och hans guitarr. mera dans och mindre depp. Anna väl hemkommen i natten ser de vackra stjärnorna över kafeet hon ler för sig själv och tänker.


" jag är nog en sån där gumma med blyklump i botten, en sån som om man puttar omkull henne så reser hon sig snabbt igen". Annabella förundras över hur SL fungerar ibland med känslor och hur viktig kommunikation med ansiktsutryck är. det e nog största upphovet till missförstånd. det textade språket. Eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar